Oli kuulemma todella kaunis viikonloppu, kai mä sen myös silmäkulmiani nostellessa välillä huomasin itsekkin, mutta suurimman osan ajasta olen vain nukkunut vatsataudin kourissa. Kyllä harmitti kun aurinko kerrankin pilkotti taivaan täydeltä ja mä vain nukkua kuorsaan. Ihan hukassa koko viikonloppu, mutta kai se aurinko vielä näyttäytyy jatkossakin.

En siis ole kyllä jaksanu edes mitään tehdäkkään, se on jo merkki että olin todella kipeenä, tänään kuitenkin jo paremmalla puolella ja teinpä valmiiksi tämän torkkupeiton joka alunperin piti olla se liivi, mutta kun ohjeessa jokin mättäs ihan täysin. käden tiet on tuossa olemassa vielä ellen harsi niitä umpeen, toisaalta tällä torkkupeitolla voi olla kaksi käyttötapaa, sen voi heittää ylle kuten liivin tai muuten vain =)

ja jotten ihan kuvittele omiani sen ohjeen suhteen, teki eräs ystäväni aivan samalla ohjeella samanmoisen ja hän tuli myös samaan tulokseen että ei kyllä toiminu. Ei kuitenkaan menny hukkaan virkkaaminen, sai yhden torkkupeiton lisää ja niitä kun ei voi kosakaan olla liikaa, tämä on halkaisijaltaan 88cm.

110320131210-normal.jpg